© Kontiki - Webanimal
Gebruik de `Tabs` om door de site te navigeren!
Wilt u persoonlijk op de hoogte gehouden worden over de band en van de openbare optredens, meldt u dan aan voor onze MAILING-LIST! Als er nieuws te melden is dan bent u de eerste die het weet! Stuur een mailtje aan nieuwsbrief@kontiki-sixtiesband.nl met in de onderwerpregel: Mailinglist.(opt-in) Stelt u geen prijs meer op het ontvangen van onze mail,stuur dan een mail naar nieuwsbrief@kontiki-sixtiesband.nl met de tekst: Stop Mailinglist.(opt-out)
Een feest der herkenning uit The Golden years of Rock and Roll !
AGENDA
Wij hopen jullie weer snel te mogen ontmoeten bij onze optredens, hou deze pagina in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!!!
Wilt u ons boeken voor uw eigen "Back to the Sixties" feest?
Stuur dan een mailtje naar: info@kontiki-sixtiesband.nl en vraag naar de voorwaarden!
In deze agenda worden alle openbare optredens uiteraard wel vermeld, maar niet alle besloten optredens!
U bent welkom in Partycentrum Flamingo, Lengweg 150 in Hoogvliet. Gratis parkeerruimte en goed bereikbaar met het OV!
Woensdagmiddag 26 februari a.s.
Op 26 februari a.s.gaan wij weer van start op de muziekmiddag voor senioren die worden georganiseerd in Partycentrum Flamingo. Tijdens deze muziekmiddag zal er van 14.00 tot 17.00 uur muziek zijn met een hoog zestigerjaren gehalte. De toegang is slechts € 3,00 per persoon. Reserveren is niet nodig, de toegang kan diezelfde middag aan de kassa worden voldaan. Wij zullen vanaf 2 uur de middag aftrappen en 2 sets van circa 1 uur verzorgen.
Dus kom weer gezellig op deze middag luisteren en/of dansen. Wij hopen jullie hier weer te ontmoeten!